Disney Cancer Center Lobby

Located within the main lobby of The Roy and Patricia Disney Family Cancer Center in Burbank, CA, this glass water wall composed of nine panels of clear glass stands approximately 6 ft. wide by 23 ft. tall. The panels form a curved glass wall that follows the curvature of the lobby. Each glass panel is attached to the stainless steel frame using polished stainless steel spider brackets. The structural stainless steel frame also carries water to the header located in the pocket above the ceiling. This water feature's pump equipment is located in a pump room with sophisticated filtration and UV water treatment system.

View Shipping & Maker Policies

Made in Culver City, CA

By Water Studio

(0)

All of our products are handmade
by expert makers.

No reviews yet

Each week, expert artisans from across the country become makers on CustomMade.

Every maker has a story. Be a part of Water Studio's story by placing an order, leaving a review, and seeing your review appear here.

More Projects by Sean So

Other projects you might like

Also Appears In