Neo-Classic Entertainment Center

This unit was designed in collaboration with an interior designer. It was built several years ago when large projection TVs were in fashion. The homeowners wanted the piece to be installed in a sitting room that adjoined their bedroom--they wanted to TV to be viewed from the club chairs in the sitting room, as well as from the bed in the bedroom. To accomplish this, I built a heavy duty pull out platform for the TV, with a large bearing swivel. The curved front was called for to accommodate the swivel movement of the TV, which is actually the front of a large storage drawer under the TV platform. A small refrigerator is installed behind the left end door.

Dimensions: 14' x 6'

View Shipping & Maker Policies

Made in Douglas, MA

By James Eddy Woodworks

All of our products are handmade
by expert makers.

No reviews yet

Each week, expert artisans from across the country become makers on CustomMade.

Every maker has a story. Be a part of James Eddy Woodworks's story by placing an order, leaving a review, and seeing your review appear here.

More Projects by James Eddy

Other projects you might like

Also Appears In